Hans van de kant

Verhalen inspireren me. Waar gaan we heen? Wat drijft en bindt ons?

De cellist, 80X60, olie (verkocht)

Testimonium

Heerlijk laatste werk! Deze titanic gaat niet ten onder. De sfeer spreekt mij erg aan. Behalve de kleur van de luchten en de waterkant  is dat de cellist die het bootje laat kabbelen op zijn muziek.  Een heel rustgevend werkje daarom waarmee je je heerlijk kan wanen in het zonnetje aan de waterkant, diep filosoferend hoe het beter kan. Je verlaat het surrealisme of het magisch-realisme van je eerdere werk. Je groeit naar de luministische stijl van  van Gestel,soms Sluijters, het postimpressionisme. Leuke ontwikkeling Hans. In Het Singer in Laren ligt je atelier! Mooi dorp om te wonen trouwens.

Hartelijk
Gerard

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Hans van de kant

Thema door Anders Norén